Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Tasavvur hatta yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması gereken inkıbaz noktaları kabilinden dış unsurları da belirtmelidir.

Etiketler: panik barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik bar acil kondisyon simultane bapnın mümkün olan en az dakika kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Fakat bayağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda birlik yangın çıkışı ve yangın merdiveni dokumalması zaruri olarak kabul edilmektedir.

Yangın merdiveni kapısının kesinlikle açıldığını öğrenmek yangın çabucak de kolaydır ancak elan öncesinde yangın ile ait tatbikatlarda bapnın elbette açıldığını benzemek gerekir.

Yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalıdır. çoğu kez maden veya ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Birşu denli yangın bapsı modelinin mevki aldığı bu alanda; ürkü barlı yangın bapsı, camlı yangın bapsı, çelik kapı, dekoratif yangın kapıları, ölçün yangın bapları üzere modeller bile bulunuyor.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız her hâlde başüstüneğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana bakarak de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında Yangın kapısı istanbul kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve aksiyonaretler kullanılır.

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, cam malzemesinden yapılmıştır ve ekseri modern binalarda kullanılır.

Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının katı aralık otomasyon sistemlerine isabetli aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapları camlı mümkün.

Yangın kapısı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da malum bu kollar alışılagelen kapı kolu kadar olur.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına oranlı erdemli birinci sınıf ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı ekseri 60 dakika, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 zaman boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page