Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın baplarının üretim amacı ölümlü sağlığını yangın ve tütün doğal gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ilgili her detaya bileğindiğimiz ovamıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Başarım çerezleri: Bu çerezler, görüşmeçilerin sıklıkla hangi sayfaları ziyaret etmiş olduğu ve genel ağ sayfalarından yanılgı mesajları aldatmaıp almadığı kabilinden görüşmeçilerin genel ağ sitesini nasıl kullandığı ile dayalı olgun toplar.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari mimarisı başta bulunmak üzere tasarruf amacına ve kullanan erkek skorsına göre tasarlanan bapdır. Aynı anda birçok insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, koca binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu tuzakışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabilinden binalarda tercih edilmektedir.

Yangın Bapsı gerçek amacı insanların mazarrat kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması katkısızlanabilir.

     Yangın Kapısı insanların, binanın eminğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Dolgu kullanılarak kapı abesluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mütehassıs personelimiz aracılığıyla kaleme kızılınan bu yazımızda;

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlar.

Dünya üzerinde yangın dair; konutlar da dahil başlamak üzere yangın dayanımlı kapı kullanılması mecburi olduğundan en münteşir standartlardan birisi BS yani İngiliz Standardıdır.

Yangın Bapsı evgin durumlarda Yangın Merdiveni Kapısı binadan hariçarı çıkış esenlamanın yerı aralık yangının vesair alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının kontrol altına tuzakınması kolaylaşır ve daha lüks beis vermesi önlenir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla olmak, projenize birebir boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına katkı sahip olmak yürekin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu hatır arakçılık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Report this wiki page